3 tips om bande kroge

For dem af jer, der aldrig har hørt om udtrykket “bande-kroge”, er det nok tid for dig at tage et nærmere kig på dem. Et sæt af bande kroge er forholdsvis enkelt at binde dig selv, eller du kan købe dem, valget er dit.

Hvad der er vigtigt er, at du begynder at bruge bande kroge for alle dine levende orm agn. Et sæt af bande kroge er langt den mest naturlige måde at præsentere en orm.

Bande kroge er simpelthen to små kroge bundet i tandem. Disse kroge er formentlig meget mindre end man kunne være vant til. Jeg personligt foretrækker størrelse # 10 kroge. Min præference er to # 10 kroge bundet på 4 £ test. Og jeg fange store fisk med en opsætning, der er denne størrelse. Jeg konsekvent fange smallmouth bas og crappie på bande kroge opsætninger præcis denne størrelse.

Den eneste undergang til en bande krog setup er, at nogle statslige regler ikke tillader dem. Så tjek din statslige regler før fiskeri med bande kroge. Tjek de lokale regler, før du bruger dem selv, bare for at være sikker.

Så hvordan kan du få et hold af bande kroge? Der er to måder. Først kan du gøre lidt forskning om knob, og binde dem selv. Dette er naturligvis den mest billig måde. Forskning “Snell knude”. Den anden måde at få et hold af bande kroge er at bare købe dem. Gå et sted som Wal-Mart eller Academy Stores og du vil være god til at gå. Valget er dit.

Den nederste linje er, at hvis du begynder at ansætte bande kroge ind i din levende orm agn, vil du bare fange flere fisk. Den naturlige præsentation, bande kroge giver ikke kan slå. De dage af “ormen bolden” og gevindskæring en orm på en krog er væk det øjeblik du begynder at bruge bande kroge.

Med bande kroge, skal du blot tilslutte hovedet på ormen i den øverste krog, krogen den anden krog ind i orme ‘krop. Nu er din orm er rigget og ser ud præcis som det ville, hvis der var ingen kroge på alle. Det er en smuk ting. Giv bande kroge en chance; Jeg lover, at du ikke vil blive skuffet.

Sådan bruger bande kroge og orme:

trin 1
Vedhæft en tromle og svirvel til slutningen af ​​dit fiskeri linje. Brug en lille, såsom en størrelse 10 eller 12.

trin 2
Sikre en bande krog til slutningen af ​​tønde drejestol. En krog bande er 2 kroge bundet i tandem. Du kan enten binde din egen eller købe dem pre-bundet.

trin 3
Sæt en split skudt lod til at tilføje vægt på din linje. Hvis du fisker i en flod eller strøm, det er nødvendigt, så ormen kan hoppe væk fra bunden, som det driver nedstrøms.

trin 4
Tilsæt levende orm til din bande kroge. Hvis du bruger nat crawlere kan du folde dem i halve og vedhæfte dem til krogen bande.

trin 5
Kast din orm rig. Lad ormen langsomt synker til bunds og flyde nedstrøms i en naturlig bevægelse for at tiltrække fisk.

Sådan binde Snell knude

Snell knude er en god knude til at vælge, når der fiskes med en separat leder. Det kan kun bruges med en leder, da den bruger begge ender af linjen for at binde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *