Fiskeri for begyndere

I mine unge dage, jeg har tilbragt langt mere tid på at stirre på røde og hvide bobbers end at se tv, når jeg var ved at blive undervist i hvordan man starter fiskeriet.

Nå, ikke bare bobbers. Jeg iagttog også tips af stablet op stænger i hvide blænding af Coleman lamper mens bottom-fiskeri om natten. Jeg stirrede på trolling stænger bøjet med det rytmiske, slingrende træk i en Dardevle ske. Og jeg fulgte overflade stik indtrækninger af huden af aften-glattet damme. Kort sagt, jeg holdt mine øjne på næsten alt, der er involveret udøvelse af fisk.

Jeg var heldig at vokse op styret af en bedstefar, som havde lange årtier af friluftsliv til at ringe på, og som tilsyneladende ikke kunne tænke på noget bedre at gøre med sin fritid, end bruge dem på vandet med en fisk crazy kid og undervise ham, hvordan at starte fiskeriet.

Det meste af hvad lystfiskeri færdigheder, jeg har, jeg tog op mere eller mindre ved osmose. En masse mennesker har ikke haft den slags barndommen, selv om, og-især efter at flytte til landet, finde sig sulten til at lære glæden ved open-air sport, men ude af stand til at finde en lærer.

Der er ingen måde, at alt, hvad jeg siger, vil træde i stedet for den tålmodighed og kærlighed til en bedstefar, men her er min bedste indsats på at videregive så mange grundlæggende fiskeri information, som jeg kan ringe til tåget sind, uden at gøre det synes mere kompliceret, eller mindre magiske, end den egentlig er.

Uanset om dit mål er at fange en panful små brasen for en familie måltid, eller i sidste ende at forfølge mere udfordrende løbet af trofæ fiskeri, læne sig tilbage, glas i hånden og glimt i øjet, og lad os tale fiskeri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *