Fiskeri for nye begyndere

Alle sportsgrene tiltrækker deres andel af udstyr freaks, men for mine penge, det er svært at forestille sig en, der befuddles begynderen med en bredere vifte af gimmicks og doodads end fiskeri. Det er muligt at købe en separat stang og hjul kombination for næsten enhver strækning af vand, som du sandsynligvis nogensinde at fiske, kunstige lokker til enhver mulig kombination af mine-og vandforhold og alt andet fra selvstændige opvarmning Streamside pladser til elektriske hook sharpeners .

Og som din udøvelse af blinkende finner tager dig ned forskellige stier, en masse af disse ting kan meget vel blive must-haves. For nu, selvom, jeg vil prøve at sætte dig op med en alsidig, gør-mest noget rig, uden at skære for dybt ind i din mad budget.

Kernen i dit outfit, selvfølgelig, vil være den stang og hjul. Og da vi forsøger at udvælge en enkel, alsidig, mere eller mindre idiotsikker rig, din bedste indsatser er sandsynligvis 1) en agn casting dragt, 2) et spin-casting sæt eller 3) en open-faced spinning hjul og matchende stang.

Der er begejstrede fans af hver indstilling, og nogen af ​​de valg ville gøre jobbet, men jeg har tænkt mig at gå ud på en lem og foreslår, at du køber en mellemstor, open-faced spolehjul (en egnet til linie i den Sixto 10-pund testområde, har sælger indlæse den med så meget som det vil holde, når du køber det) og en medium aktion, seks-til syv-fods glasfiber spinnestang.

(Aktion skal vises på en etiket eller andet sted på stangen.) Med denne rig, et par lokker og et udvalg af kroge og synk, som vil blive beskrevet nedenfor, bør du være i stand til at gå til de fleste ferskvandsfisk i de fleste typer af vand, og selv fange mindre saltvandsfisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *