Her er alt du skal vide om orm fiskeri

Er der egentlig en hemmelighed for fiskeri med levende orme? Jeg er sikker på mange mennesker ville sige nej der er ikke. Alt for mange mennesker, blot “threading” en levende orm på en krog er god nok, men lad mig fortælle dig, at der er en hemmelighed, der gør fiskeri med levende orme langt mere vellykket.

At hemmelige kaldes et sæt af bande kroge. Et sæt af bande kroge er simpelthen to små kroge bundet i tandem, der muliggør en levende orm til at blive præsenteret på en helt naturlig måde. Vi lærte, at denne naturlige præsentation gør en stor forskel i mængden af ​​bid, og hooked fisk, at en person modtager. Når du tænker over det, det kun giver mening. Jo mere naturlig ormen ser, jo mere effektivt vil det være som madding.

Bande kroge er langt den bedste måde at præsentere levende orme som madding, mens fiskeri. Jeg personligt kan ikke forestille mig, fiskeri med levende orme uden at bruge bande kroge til riggen dem op. Bande kroge er blevet så meget en del af mit fiskeredskaber som min stang og hjul er. Hvis jeg har tænkt mig at fiske, jeg har brug for at have nogle bande kroge med mig.

Hvis et sæt af præ-bundne bande kroge er knyttet til din linie med en lille tønde drejestol, derefter vejet med split skudt sinkers og lov til at flyde naturligt med den nuværende af en flod eller strøm, er resultaterne ganske øjenåbnende. Jeg har brugt denne rig til at fange crappie og smallmouth bas i årevis, og det virker.

Denne type rig ikke kun fungerer, det fungerer godt. Den samme type Riggen kan bruges under en bobber for Pan Fish, og selv for stadig fiskeri ved at tilføje et æg Loddet i stedet for split skud for vægt.

Den nederste linje er, at den hemmelige for fiskeri med levende orme er et sæt af præ-bundne bande kroge. Du kan binde dem selv eller købe dem klar til at fiske, det virkelig gør en lille forskel. Hvad der er vigtigt er, at du begynder at bruge bande kroge til din levende orm fiskeri nu, snarere end senere. Du vil blive glad for du gjorde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *