Sådan fisker du med orm

Giv en mand en fisk; du har fodret ham for i dag. Lær en mand at fiske, og du har fodret ham for livet …
(Kinesisk ordsprog)

Der er sandsynligvis ikke mere populær agn på planeten end den gode gamle orm, ikke de farverige overtales ting, bas fiskere bruger. Nej, jeg taler af den ægte vare, en levende orm, og den bedste måde at fiske den. Nogle lystfiskere synes, det er så nemt som at købe en Styrofoam eller plastikbeholder orme (Worm Haus bruger kopper lavet af genbrugsplast for sine lokkemad på vores vand måder, bedes du genbruge), binde på en str. 4 krog, og gevindskæring en orm på det . Selvfølgelig orm fiskeri kan gøres på denne måde, hvis du ønsker også, men en lystfisker kan få en smule mere opfindsom og lære at præsentere deres orm (levende én, der er), naturligvis, ved at anvende et sæt af bande kroge.

Worm fiskeri bliver meget mere, når et sæt af bande kroge og ultra light gear der anvendes. Så hvad er et sæt af bande kroge? Et sæt af bande kroge er simpelthen to små kroge bundet i tandem. Du ser, to små kroge bundet i tandem tillade lystfiskeren at præsentere ormen på en helt naturlig måde. De levende orm, du fisker med ender ser det samme som hvis du tog en levende orm og gennem det i vandet. Et sæt af bande kroge er den eneste vej at gå orm fiskeri.

Så hvordan kan du finde bande kroge? Du kan købe dem på internettet, nogle sportsmand butikker (hvis du kan finde dem), fra Worm Haus, eller med en lidt forskning du kan binde dem selv. Hvis du hvad at binde dem selv, skal du blot gøre lidt knude forskning (Snell knob), og du vil være på din måde. Man skal bruge små kroge (størrelse 4 eller 6), men str. 8 synes at fungere godt for orm fiskeri så godt. Hvis krogene er for stor, er præsentationen tabt, mens ormen fiskeri.

Den nederste linje er, at hvis du kan lide orm fiskeri og fangst flere fisk, bande kroge (præ-bundet eller købt), har brug for at blive en del af dit fiskegrej. Brug bande kroge og ultra light fiskeredskaber, bliver lige så spændende orm fiskeri som enhver anden form for fiskeri hævder at være. Gotta go, dem på linjen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *