Orm fiskeri tips til alle lystfiskere

Brug Light Line – Når du bruger orme som madding til fiskeri, den lettere dit fiskeri linje er, jo flere bider du vil modtage; det er så simpelt er det. Dette gælder især i koldt vand, hvor linjen er meget synlige på fisken. De fleste lystfiskere bruger fiskesnøre, der er alt for tungt for de fisk, de forsøger at fange alligevel. Når der fiskes med orm bruger lys fiskesnøre.

Rens dine hænder – Når der fiskes med orm (enten live eller syntetisk), er det vigtigt, at dine hænder er fri for unaturlige dufte. Eventuelle unaturlige dufte, der er til stede på dine hænder vil overføre til din agn og koste dig bid. Den nemmeste måde at løse denne opgave er at vaske dine hænder med lugt neutraliserende sæbe, eller blot gnide hænderne i en håndfuld græs før lokkemad op. Begge disse løsninger vil rense dine hænder om eventuelle unaturlige dufte, der måtte være til stede.

Brug altid Gang Kroge – Den eneste måde at præsentere en levende orm på en naturlig måde og stadig have det være effektivt, er gennem brug af bande kroge. Du ser, bande kroge gør det muligt for lystfiskeren at præsentere en levende orm på en fremstrakt måde, den måde Gud har bestemt, snarere end “gevind” på en enkelt krog som en slags orm bolden.

Bande kroge er to små kroge bundet i tandem, således at lystfiskeren at præsentere deres levende orm naturligt. Denne metode, når kombineret med en lille tønde drejestol og split skudt synk, er absolut dødbringende i strømmende vand i floder og vandløb. Præsentation af levende orm på en naturlig måde vil resultere i flere bid og flere fisk.

Være miljøvenlig-Når du er færdig fiskeri, dump flere orme i vandet og ikke på jorden eller bringe dem hjem og placere dem tilbage i ormen kompostering bin til senere brug. Vær venlig ikke at dumpe ekstra orme på jorden. Nogle orm arter er problematiske i skovområder eller økosystem af vores Moder Jord.

Være effektive, være så effektiv som muligt, når der fiskes med levende orme er vigtigt, simpelthen fordi jo mere tid, du tilbringer med din linje i vandet jo bedre er dine chancer for at fange en fisk. Når du bruger tid på at grave gennem en Styrofoam eller plastbeholder udkig efter orm til agn op med, du er ikke at være effektiv.

Den måde at afhjælpe dette problem, og blive mere effektive, er ved at vende beholderen på hovedet (være omhyggelig med Styrofoam containere lågene ikke passer så godt) og orme vil migrere til toppen af ​​beholderen.

Denne måde, dine orme er bogstaveligt talt lige ved hånden og venter på at blive brugt. At finde de orme hurtigere giver dig mulighed for at tilbringe mere tid med din linje i vandet (hvor det burde være), snarere end at se dine orme i beholderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *